www.vilnius2016.eu

Olcsó Teve Barna Ecco Xpedition Iii Nubuk Cipő Férfi

€151.58  €72.18

Lehetőségek:  • Típus: SUK 00005
Megveszem: decreaseincrease    


Olcsó Teve Barna Ecco Xpedition Iii Nubuk Cipő Férfi
Olcsó Teve Barna Ecco Xpedition Iii Nubuk Cipő Férfi

Férfi kültéri cipő Xpedition III Ecco a Vrijbuiter kollekcióból, nubukkbőr és textil kombinációjából. A közepes magas modell egy textil bélést és talpbetétet, egy nagyon könnyű belső bélést, egy nyakláncot és egy durva gumi profilt kínál.

Optimális kényelem a szélben és az időjárásban - Expedíció III, a kempingtúrákon, a hegyekben vagy a napi séták során a kutyával. Ez a túracipő a férfiak számára egy finom, mindenre kiterjedő cipő, amely minden kalandot képes kezelni. A nubuk ják bőr biztosítja az optimális illeszkedést és a láb tökéletes védelmét. A bőrt vízálló GORE-TEX® réteggel végezték. Ez a technika biztosította, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez tartja a lábad száraz és kényelmes, szélben és időben.

Kőzettartó markolat minden felületen.
Offroad, éles kövek, sziklák vagy fű? Az Expedition III túracipőnek sok tapadása van, és bármilyen felületre alkalmas. Ez azért van így, mert a cipõk a RECEPTOR® technológiával vannak felszerelve a gumi profilban. A RECEPTOR® tökéletesen támogatja a lábát, a gyaloglás stabilitását és az optimális földelési érintkezést, hogy hatékonyabbá tehessen. A III expedíciónak van egy mozgatható habos közepe is, a PU talpbélés, amely sokáig kényelmesebbé teszi a túrázást és elősegíti a párnázást. Ez azért van így, mert a cipõk a RECEPTOR® technológiával vannak felszerelve a gumi profilban. A RECEPTOR® tökéletesen támogatja a lábát, a gyaloglás stabilitását és az optimális földelési érintkezést, hogy hatékonyabbá tehessen. A III expedíciónak van egy mozgatható habos közepe is, a PU talpbélés, amely sokáig kényelmesebbé teszi a túrázást és elősegíti a párnázást. Ez azért van így, mert a cipõk a RECEPTOR® technológiával vannak felszerelve a gumi profilban. A RECEPTOR® tökéletesen támogatja a lábát, a gyaloglás stabilitását és az optimális földelési érintkezést, hogy hatékonyabbá tehessen. A III expedíciónak van egy mozgatható habos közepe is, a PU talpbélés, amely sokáig kényelmesebbé teszi a túrázást és elősegíti a párnázást.