www.vilnius2016.eu

Fashion Grjis Ecco Ulterra Nubuk Cipő Női

€137.80  €65.62

Lehetőségek:  • Típus: SUK 00876
Megveszem: decreaseincrease    


Fashion Grjis Ecco Ulterra Nubuk Cipő Női

Női túracipő Ulterra Ecco a Vrijbuiter kollekcióból, nubukból készült bőrből. A félmagas modell el van látva egy összefűző és gumitalp.
A Ecco Ulterra, „egy egész évben előadóművész”. Katalógusa Ecco felhívja a Ulterra”egész évben előadóművész, ezek az emberek cipő alkalmas a könnyű túrákra és napi használatra, függetlenül a felszíntől. A sziklák, a fű, az elkaptatott pálya vagy csak a járdán? Ez a cipő mindenütt kihozja a lábad természetes mozgását.

A profil fel van szerelve a RECEPTOR® technológiával, amely extra támogatást nyújt a lábának és nagyobb stabilitásnak a gyaloglás során. A RECEPTOR® készülékkel optimális földelő érintkezést biztosít, így hatékonyabban tud letétbe helyezni. A közbenső, a mobil hab hab PU alátétje, elősegíti a csillapítást, és minden túrát kényelmes, függetlenül attól, hogy mennyi ideig jár.

Tökéletes vízálló és mégis lélegző, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek bármilyen felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Tökéletesen vízálló és mégis szellőztető, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek minden felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Tökéletesen vízálló és mégis szellőztető, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek minden felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes.